Atacantul Marco Enciu merge la Brăila

Marco Enciu

Marco Enciu si-a gasit repede echipa dupa despartirea de Rapid CFR Suceava. Atacantul in varsta de 27 de ani se va prezenta incepand de joi la antrenamentele Daciei Unirea Braila. Alaturi de timisorean, antrenorul Alin Panzaru l-a adus in aceasta iarna si pe Cimpoieru, de la CS Podari.

„Sunt doi jucători de care avem nevoie Cimpoieru este o soluţie pentru categoria jucătorilor U19, este un jucător de forţă, are viteză de reacţie, iar Enciu, la 27 de ani, are experienţă, este un fotbalist cu talie. Ambii ne pot fi foarte utili în această a doua parte a sezonului competiţional”, a declarat antrenorul Alin Pânzaru pentru Obiectiv de Braila.

Venit in vara trecuta de la Farul Constanta, Marco Enciu a jucat in 15 meciuri pentru Rapid Suceava, perioada in care a marcat doua goluri.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Atacantul Marco Enciu merge la Brăila"

  1. Ce teapa au luat astia de la Braila, au luat o panarama de jucator care in 15 meciuri a dat 2 goluri si atunci s-a lovit mingea de el si a intrat in poarta vara voia lui ca el saracu ziceai ca e cazut de pe luna direct in teren, era aierian ,plus ca sare mingea din el ca din coltul mesei.
    Mare teapa . Pentru noi e bine.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*