Atac la preşedinţi

Ignoraţi de oficialităţi şi de conducători, jucătorii emblematici ai fotbalului sucevean refulează în momentul în care li se oferă cuvântul. Fie că au ajuns antrenori, barmani sau vopsitori, foştii componenţi ai CSM Suceava acuză uşurinţa cu care au fost înlăturaţi de la echipa fanion a judeţului. Cornel Dîrman este unul dintre aceştia.

“Eu nu am plecat de la Cetatea, am fost dat afară. Mi s-a reproşat ca am încercat să îl direcţionez pe Răzvan Breniuc la satelitul lui Dinamo. Eu vreau binele tuturor copiilor pe care îi pregătesc, dar nu aveam acord de transfer sau ştampilă. De fapt, ei erau supăraţi pe mine că nu le bag copiii să joace”, s-a confesat Cornel Dîrman.

Actualul antrenor de la Sporting se consideră norocos că practică în continuare meseria care îi place cel mai mult, dar regretă situaţia în care au ajuns o parte dintre foştii săi colegi de echipă.

“Din păcate, cei care au fost preşedinti la acest club au aruncat afară persoane care contează în istoria fotbalului din Suceava. Pe Caşuba, Găluşcă, Gafencu este urât să îi dai afară pe geam. Mai sunt jucători ca Petrescu şi alţii, care sunt lăsaţi să îşi ducă veacul de pe o zi pe alta”, a încheiat Cornel Dîrman.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *