Asfaltarea

Subsemnatul, cetatean cinstit si platitor de taxe, vad intr-o zi o hartiuta pe parbrizul masinii, sub stergator. Dupa ce-mi trece momentul de panica cu gandul la o amenda, citesc si ma mir: “Va rugam eliberati parcarea pentru asfaltare”. Ok zic, cam tarziu avand in vedere ca ati scormonit asfaltul pe-aici anul trecut in vara, dar totusi mai bine mai tarziu decat niciodata. Vreo trei zile mi-am parcat si eu masina pe unde am apucat in asteptarea marii asfaltari. Cum lucrurile bune vin intotdeauna mai greu iata ca in a patra zi vad pe strada mea o echipa de dorei dand sarguincios cu lopata in asfalt. Nu m-am bagat, stiu ei ce fac . Plec la serviciu si ma intorc nerabdator sa vad strada si parcarea mea aratand ca-n tari straine. Ceea ce am constatat insa m-a facut sa am un mic preinfarct. Dupa cum vedeti in poze, doreii au presarat un pic de criblura sau cum s-o fi chemand aia dupa bordura, fara macar sa umple santul, o treaba demna o gasca de prescolari care se joaca cu batul in nisip. Dar mai tare m-au socat gaurile atat de mari incat emit radiatie Hawking, pe care doreii nu le-au astupat. Bai, voi sunteti normali? Serios? Ati montat pe undeva vreo camera ascunsa?

Prin urmare deschid aici un concurs de atribuit calificative echipei care a lucrat pe strada mea si bineinteles a superiorilor lor pe scara ierarhica pana la stiti voi cine.

Primul calificativ il dau eu: derbedei!

COMENTARII:

2 Comentarii la "Asfaltarea"

  1. GAZETASV e site de sport ? ca nu inteleg? =)))))))

  2. Dulgherii aka handbalistii | 29 martie 2015 at 16:05 | Răspunde

    Da e site de sport! Pe acest site de sport as propune sa redirectionam banii nesimtiti care primaria ii aloca la fotbal si handbal, catre asfaltari profesioniste pe strazile urbei, nu facute ca la prelipca natala nentului mos ion roata, carmaciul primariei!iar daca sportivii se plang de bani, se pot angaja ca dorei, la lopata, putorilor!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*