Șase puncte cu LPS Vaslui

Lps Suceava a iesit cu maximum de puncte din dubla confruntare disputata duminica, pe teren propriu, in compania celor de la Lps Vaslui, in etapa a 16-a din Campionatului National de juniori republicani.

In primul meci de la Itcani, grupa de juniori A, condusa de Ciprian Anton, a bifat a cincea victorie, dupa ce s-a impus in fata oaspetilor, cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Cojocariu (penalty) si Scutar.

In cel de-al doilea joc al zilei, grupa de juniori B de la LPS Suceava, pregatita chiar de directorul Ioan Radu a castigat in fata celor de la LPS Vaslui, cu scorul de 2-0, gratie golurilor lui Badelita si Mercas.

In schimb, grupele de la Rapid Suceava s-au intors fara niciun punct de pe terenul celor de la FC Vaslui. In primul joc, fara Ovidiu Caldarus pe banca tehnica, grupa de juniori A a “ceferistilor” a pierdut cu scorul de 0-2, in vreme ce juniorii B, antrenati de Marius Lup, au cedat la limita in fata gazdelor, 0-1.

Joi, grupele de la Rapid Suceava vor primi pe terenul “1 Mai” de la Itcani, replica celor de la Acs Ceahlaul 05 Piatra Neamt, intr-o intalnire restanta din cadrul primei etape a sezonului de primavara.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *