Ascultă aceste sfaturi și uită de mituri pentru a te distra mai bine la păcănele

Vrei să știi cum să câștigi ca la aparate atunci când joci în cazinourile online? Citește în continuare și vei afla ce trebuie să faci. Totul este foarte simplu. De fapt, este mai simplu decât ți-ai fi putut imagina.

În primul rând, trebuie să ignori tot ce citești pe Internet sau îți povestesc prietenii despre „dedesubturile” jocurilor de păcănele. Poate că ai auzit de magneții puși pe aparate, sau de „aplicațiile-minune” care influențează rezultatele rotirilor, în cazul sloturilor online. Nu lua de bune aceste povești. Presupunând prin absurd că au funcționat în trecut, ele nu mai pot avea vreun impact asupra aparatelor și softurilor din ziua de azi.

Să știi că nici nu ai cum să anticipezi deznodământul unei rotiri și nici nu poți determina o anumită aliniere a simbolurilor ținând apăsat butonul rotire pentru un anumit număr de secunde. Mecanismul care generează numere random înregistrează un singur click, indiferent cât de tare apeși butonul de la mouse sau ecranul telefonului.

Strategiile bazate pe miză progresivă sunt contraindicate

În al doilea rând, nu încerca să aplici strategii „câștigătoare” la păcănele, pentru că ele nu există. Conform principiului de funcționare a sloturilor, pot exista și serii de zeci de rotiri necâștigătoare, astfel că mărirea progresivă a mizei duce la epuizarea rapidă a bugetului. Mai mult decât atât, scripturile sloturilor depistează atunci când un jucător folosește Martingale, Fibonacci sau o altă strategie bazată pe schimbarea mizelor în funcție de rezultatele precedente.

Să nu crezi ce se spune, că nu trebuie să mai joci la un slot la care tocmai ai obținut un câștig mare sau, din contră, că trebuie să mărești miza dacă ai jucat mai multe runde și nu ai luat niciun câștig.

Pentru a te distra și pentru a avea șanse să câștigi bani la sloturi, îți recomandăm să uiți de toate aceste mituri. Raportează-te doar la lucruri concrete, confirmate de cei care cunosc foarte bine industria jocurilor de noroc. La baza unei strategii „sănătoase” de joc stă alegerea sloturilor care oferă cea mai mare probabilitate de câștig.

Sloturile online au Payout mai bun

Această probabilitate este indicată de payout-ul jocului, care reprezintă procentul din suma totală jucate de clienții cazinoului returnat sub formă de câștiguri într-un rulaj de 1x. Păcănelele din agențiile online operează, în general, cu un payout mai avantajos pentru utilizatori.

Concluzia este clară: este mai avantajos să joci pe Internet. Dincolo de aspectul care ține de șansele de câștig, cazinourile online au o ofertă de jocuri mult mai bogată, ceea ce înseamnă că ai parte de o distracție și mai diversificată.

Un alt sfat este să îți împarți bugetul astfel încât să îți ajungă pentru măcar două sesiuni zilnice. La rândul lui, fiecare buget zilnic trebuie împărțit în cât mai multe mize egale. Indiferent că mizezi 20 de bani sau 5 lei pe rundă, emoția trăită este aceeași. Până la urmă, contează adrenalina. Banii vin și se duc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *