AS Roma – Rapid CFR: 1-3

Sucevenii de la Rapid CFR au trecut cu scorul de 3-1 de formaţia botoşăneană AS Roma într-un meci contând pentru Turul II al Cupei României şi au acces astfel în faza următoare.

Sub privirile a peste 500 de spectatori, meciul a început la discreţia rapidiştilor, aceştia trimiţând de două ori în bară prin Şuleru şi Spătar. Primele 25 de minute au aparţinut în totalitate sucevenilor, nereuşind însă să fructifice nicio ocazie la poarta adversă. ‘Romanii’ se mobilizează treptat şi reuşesc să deschidă scorul în minutul 32, când Orăşanu înscrie din 10 metri. Cam atât au avut de zis botoşănenii în această primă repriză, până la fluierul ce anunţă pauza ‘alb-vişinii’ find practic în permanenţă în careul advers, însă fără sorţi de izbândă.

Încă din primul minut al mitanului secund sucevenii se aruncă în atac, la 15 minute de la reluare reuşind să egaleze prin Şuleru(foto), care reia plasat din nouă metri. Până spre finalul meciului, jocul decurge într-o singură direcţie – spre poarta botoşănenilor, dar fără nicio modificare a tabelei de marcaj. Ultima fază notabilă a fost bara celor de la AS Roma din minutul 89. Un minut mai târziu centralul întâlnirii pune capăt timpului regulamentar de joc şi se intră în prelungiri.

În cele două reprize a câte 15 minute de prelungire, ambele echipe sunt mai reţinute în fazele ofensive şi preferă să conserve rezultatul. Soarta partidei s-a decis în ultimele minute de prelungire, atunci când sucevenii au punctat de două ori consecutiv în minutele 117 şi respectiv 118. Golul de 2-1 a fost marcat de către Burlacu în urma unui corner, în timp ce Bosancu a răsucit cuţitul în rana vecinilor botoşăneni printr-un gol înscris în minutul următor în urma unui contraatac. Scor final AS Roma – Rapid CFR Suceava 1-3, iar ‘alb-vişinii’ se califică pe deplin meritat în Turul III al Cupei României Timişoreana.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "AS Roma – Rapid CFR: 1-3"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*