Arsenal vs Bucovina, în Cupă

Federatia Romana de Rugby a stabilit la inceputul acestei saptamani programul meciurilor din cadrul primului tur al Cupei Romaniei, faza in care vor fi angrenate doar echipele din Divizia Nationala si Divizia A. Astfel, conform tragerii la sorti de luni, Csm Bucovina Suceava va evolua in runda inaugurala a competitiei pe terenul divizionarei a treia Arsenal Targoviste, intr-un meci programat intr-o singura mansa eliminatorie, pe data de 10 septembrie, cu incepere de la orele 10.00.

Este o deplasare foarte lunga pentru noi si aici intervine din nou problema financiara. Pe de alta parte, imi doresc sa jucam cat mai multe meciuri pana la finalul anului, pentru a ne omogeniza echipa. Este nevoie ca acesti jucatori tineri pe care ii avem sa capete experienta si curaj, iar acest lucru il pot face doar prin jocuri. Sper sa trecem de aceasta prima etapa a Cupei, pentru a intalni apoi, pe teren propriu, o echipa din SuperLiga Nationala”, a spus antrenorul Constantin Vlad.

Dupa disputarea primelor 11 runde din actualul sezon al Diviziei Nationale, Csm Bucovina Suceava ocupa penultimul loc in clasament cu doar trei victorii obtinute si o zeste de 14 puncte. De partea cealalta, echipa din Targoviste se afla in acest moment pe ultima pozitie in Grupa A din cadrul Diviziei A, cu doar doua victorii obtinute in primele 9 etape de campionat.

Programul complet al primului tur:
Callatis Mangalia – Politehnica Iasi
Cs Navodari – Stiinta Petrosani
Arsenal Targoviste – Bucovina Suceava
Cs Metrorex Bucuresti – Cfr Brasov
Rcm Galati – Olimpia Bucuresti
Rc Grivita – Stejarul Buzau
Sportul Studentesc – Cso Pantelimon
Csm Sibiu – Rc Barlad

Cele opt castigatoare din primul tur al Cupei Romaniei vor juca, in faza optimilor de finala, programate pe data de 17 septembrie, in compania gruparilor din SuperLiga Nationala. Pe langa Cupa Romaniei, pana finalul anului, Csm Bucovina va mai participa, pe parcursul lunii octombrie, si la cele patru turnee ale Campionatului National de Rugby în sapte, ce vor avea loc la Iasi, Bârlad, Brasov si Buzau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Arsenal vs Bucovina, în Cupă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*