Planuri mari pentru 2014

Armonia Falticeni a demarat in aceasta saptamana pregatirile pentru sezonul de primavara al Ligii I de fotbal feminin. La apelul dat luni de antrenorul Marcel Irimie si presedinta Mirela Nastaca au raspuns prezent un numar de 24 de fete, prin care si patru junioare de perspectiva care vor face din acest an pasul catre echipa mare, este vorba de Andreea Dumitru, Cosmina Rosu, Dorina Onofrei si Luiza Marian.

Conform programului de pregatire trasat de catre staff-ul tehnic, in urmatoarele doua saptamani, fetele de la Armonia vor face antrenamente de acomodare la efort pe stadionul “Tineretului”, urmand ca la inceputul lunii februarie sa plece intr-un cantonament de sapte zile la Malini. Dupa acest stagiu centralizat, va urma apoi o serie meciuri amicale, cel mai probabil impotriva unor echipe de baieti.

In ceea ce priveste anul 2014, antrenorul Marcel Irimie are planuri indraznete: vrea sa califice echipa in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, iar in campionat si-a propus o clasare pe locul 3 la final. “Primul obiectiv este sa ne consolidam locul din clasament, sa ne calificam in play-off si sa incheiem acest sezon pe podiumul Ligii I. De asemenea, dorim sa trecem de Navobi Iasi in Cupa Romaniei, iar pe plan extrasportiv ne dorim sa atragem in acest an cat mai multi sponsori alaturi de echipa”, a spus antrenorul principal de la Armonia.

Gruparea din Falticeni va intra abrupt in sezonul de primavara, urmand sa dispute nu mai putin de trei meciuri intr-o singura saptamana, doua de campionat, cu FCM  Bacau (9 martie – deplasare) si Olimpia II Cluj (16 martie – acasa), si unul in cadrul optimilor Cupei Romaniei, cu prim-divizionara CS Navobi Iasi (12 martie – acasa).

Foto: cronicadefalticeni.com

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *