Armonia merge in play-off

Armonia Falticeni s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in play-off-ul Ligii I la fotbal feminin. Fetele pregatite de Marcel Irimie, Alin Rotariu si Dumitru Hreamata si-au asigurat calificarea la turneul de promovare dupa ce s-au impus sambata, in ultima etapa a sezonului regulat, cu scorul de 6-0, pe terenul celor de la CSM Pascani.

Formatia suceveana a pus mana pe cele trei puncte prin golurile marcate de Olariu (3), Vieru (2) si Loghin. In urma victoriei de la Pascani, coroborata cu esecul Viitorului Buzau la Targoviste, Armonia a prins in extremis locul 5 in seria de est.

Armonia Falticeni: Balaneasa – Craciun, Tatar, Munteanu, Vasiliu, Loghin, Onofrei, Vieru, Cojocaru, Dumitru, Olariu. Antrenori: Marcel Irimie, Alin Rotariu si Dumitru Hreamata. Pe parcursul jocului au mai intrat: Rosu, Holtzhauser, Cova si Tibichi.

Sunt foarte multumit. Este o performanta cu atat mai importanta cu cat in acest an ne-am calificat in play-off cu o echipa a carei medie de varsta este de doar 16 ani. Nu avem obiectiv in play-off, dar ne asteapta inca sase jocuri pe care vrem sa le abordam fara senioare, in ideea de a pregati cat mai bine turneul final pentru tineret. Chiar si asa, daca anul trecut nu am obtinut niciun punct in play-off, acum vrem una-doua victorii”, a spus antrenorul Marcel Irimie.

Rezultatele ultimei etape:
CSM Pascani – Armonia Falticeni 0-6
Navobi Iasi – Selena Constanta 4-0
CSS Targoviste – Viitorul Buzau 4-3

Play-off-ul seriei de est din Liga I la fotbal feminin va debuta pe 3 mai si va reuni la start patru formatii: Navobi Iasi, CSS Targoviste, Selena Constanta si Armonia.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Armonia merge in play-off"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*