Armonia Fălticeni – Selena Constanța: 4-0

Armonia Selena

Armonia Fălticeni și-a consolidat poziția a 3-a în clasamentul seriei de est a Ligii I la fotbal feminin, după ce s-a impus duminică, pe stadionul Tineretului, în fața celor de la Selena Constanța, cu scorul de 4-0, într-un meci contând pentru etapa a XII-a din acest sezon.

În fața unui adversar venit în nordul Moldovei cu doar zece jucătoare, trupa antrenată de Marcel Irimie și-a asigurat cea de-a șasea victorie stagională prin golurile marcate de Daniliuc, C. Roșu, Rotari și Vieru.

Armonia Fălticeni: Roșca – Axinte, Țibichi, Tătar, Lazăr, Roșu, Vieru, Dumitru, Daneliuc, Onofrei, Rotari. Antrenor: Marcel Irimie. Pe parcursul întâlnirii au mai evoluat: Bălăneasa, Artenie și Holthauser.

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă de suceveanul Ionuț Ignat, asistat de la tușe de botoșănenii Adrian Noroc și Ionel Tănase.

Rezultatele etapei a XII-a:

Universitatea Alexandria – Măgura Bacău 2-2
Viitorul Buzău – Universitatea Galați 0-2
Viitorul Reghin – CSȘ Târgoviște 1-3
Armonia Fălticeni – Selena Constanța 4-0
CSM Pașcani a stat în această rundă.

Armonia clasament

În următoarea etapă de campionat, Armonia Fălticeni va primi vizita celor de la Universitatea Alexandria, într-un meci programat sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Tineretului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Armonia Fălticeni – Selena Constanța: 4-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*