Cu bateriile încărcate

Armonia Falticeni a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru sezonul de primavara al Ligii I la fotbal feminin. Dupa o perioada de antrenamente usoare pe stadionul Tineretului, fetele antrenate de Marcel Irimie au efectuat recent si un minicantonament la Malini, cartierul general fiind stabilit la Pensiunea Victoria.

Marcel Irimie a deplasat in acest stagiu un lot de 21 de jucatoare, intre care s-au regasit si trei junioare de perspectiva, este vorba de Ana Scripciuc, Dorina Onofrei si Elena Balaneasa. Dupa patru zile de antrenamente intense si un meci amical in compania echipei de juniori de la Foresta Malini, antrenorul principal al celor de la Armonia s-a declarat multumit de modul in care au raspuns elevele sale la efort.

Perioada urmatoare este rezervata jocurilor amicale, in primul dintre acestea fetele de la Armonia urmand sa evolueze astazi, pe terenul din Boroaia, impotriva formatiei de juniori C a gazdelor de la Unirea. De luni, echipa va efectua cate trei antrenamente pe saptamana, atat pe terenul Tineretului, cat si in sala “Gabriel Udisteanu” din Falticeni. In paralel, staff-ul tehnic al Armoniei va efectua selectii in scoli pentru formarea echipei de junioare la clubului, in acest sens fiind cautate fete nascute in anul 2000 sau chiar mai mici, a anuntat antrenorul Marcel Irimie.

Clasata in acest moment pe locul 3 in serie de nord a Ligii I de fotbal feminin, Armonia Falticeni are obiective indraznete pentru prima jumatate a anului 2014: tinteste o calificare in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, iar in campionat si-a propus o clasare pe podium. Gruparea din Falticeni va debuta in sezonul de primavara pe data de 9 martie, cu o deplasare pe terenul celor de la FCM Bacau.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *