Armonia, bronz în Liga de Tineret

Armonia Falticeni a terminat editia 2014-2015 a Ligii Nationale de Tineret Sperante la fotbal feminin pe locul 3. Echipa antrenata de Marcel Irimie si Dumitru Hreamata a intrat in posesia medaliilor de bronz dupa ce s-a impus duminica, in finala mica, la loviturile de departajare, cu scorul general de 4-2, in fata celor de la CSS Targoviste. A fost 1-1 la finalul celor 70 de minute regulamentare de joc, golul Armoniei fiind semnat de Tibichi. La penaltyuri, aceiasi Tibichi a ratat, dar sucevencele s-au impus gratie golurilor lui Onofrei, Dumitriu si Rosu, dar si a celor trei parade reusite de portarul Balaneasa.

Oficialii si jucatoarele de la Armonia Falticeni au tinut sa dedice performanta obtinuta la turneul de la Odorheiu Secuiesc fostului antrenor Pavel Craciun.

Turneul final al Ligii Feminine de Tineret Sperante, competitie rezervata junioarelor nascute între anii 1999 si 2002 s-a desfasurat în perioada 26-28 iunie si a reunit sase echipe: Olimpia Cluj-Napoca, Independenta Baia-Mare, CSS Târgoviste, Universitatea Alexandria, Armonia Falticeni si Vasas Femina.

Rezultatele turneului final:

Grupa A:
Olimpia Cluj-Napoca – CSS Târgoviste 2-0
Olimpia Cluj-Napoca – Universitatea Alexandria 4-1
CSS Târgoviste – Universitatea Alexandria 5-0

Grupa B:
Armonia Falticeni – Independenta Baia Mare 5-1
Vasas Femina Odorheiu Secuiesc – Armonia Falticeni 2-0
Vasas Femina Odorheiu Secuiesc – Independenta Baia Mare 6-1

Locurile 5-6:
Universitatea Alexandria – Independenta Baia Mare 2-2 (7-6, d.p.)

Finala mica:
Armonia Falticeni – CSS Targoviste 1-1 (4-2, d.p.)

Finala mare:
Olimpia Cluj-Napoca – Vasas Femina Odorheiu Secuiesc 2-0

Armonia Falticeni a mizat la turneul final al Ligii Nationale de Tineret Sperante pe urmatorul lot de jucatoare: Elena Balaneasa, Bianca Ciobanu – Mihaela Holtzhauser, Dorina Onofrei, Ana Maria Vieru, Comina Rosu, Vasilica Tibichi, Andreea Dumitru, Roxana Craciun, Gabriela Loghin si Ingrid Cova. Antrenori: Marcel Irimie si Dumitru Hreamata. Presedinte: Mirela Nastaca.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *