Armonia, spre Mogoşoaia

Armonia Falticeni si-a asigurat practic calificarea la turneul final al Campionatului National de fotbal feminin pentru tineret. Fetele antrenate de Marcel Irimie, Alin Rotariu si Dumitru Hreamata au castigat ambele meciuri disputate duminica, pe stadionul “Nada Florilor” si au punctaj maxim dupa primele doua turnee de calificare.

Organizat de catre Federatia Romana de Fotbal, in parteneriat cu Primaria Municipiului Falticeni, turneul de la sfarsitul saptamanii trecute a debutat sambata, cu intalnirea dintre CSM Pascani si Navobi Iasi, castigata de catre gruparea din Copou cu scorul de 4-1. Gazdele de la Armonia au inceput turneul duminica dimineata, cu o victorie categorica, scor 8-0, in fata principalei contracandidate la primul loc, Navobi Iasi. Tot duminica, sucevencele si-au dublat numarul victoriilor, dupa ce au invins cu 3-0 pe CSM Pascani.

Sunt multumit de evolutia fetelor. Mai mult de jumatate dintre jucatoarele din lot joaca si in echipa mare si cred ca aici, la tineret, unde intalnesc adversare de varsta lor, le prinde bine experienta din Liga I. Obiectivul nostru este sa terminam cu echipa de tineret in primele trei locuri la turneul final”, a precizat antrenorul Marcel Irimie, care a tinut sa-i multumeasca presedintelui clubului Armonia, Mirela Nastaca, pentru sprijinul oferit in organizarea acestui turneu.

Armonia Falticeni a mizat la turneul disputat pe stadionul “Nada Florilor” pe urmatorul lot de jucatoare sub 16 ani: Elena Balaneasa, Cosmina Rosu – Roxana Craciun, Gabriela Loghin, Roxana Schiopu, Anichia Pintilie, Ana Maria Vieru, Vasilica Tibichi, Andreea Dumitru, Teofana Axinte, Ionela Simion, Mihaela Holtzhauser, Florentina Stan, Ingrid Cova, Bianca Ciobanu si Ionela Munteanu.

Turneul final al Campionatului National de fotbal feminin pentru tineret va avea loc la inceputul lunii iunie, la Mogosoaia, si va reuni la start cele sase castigatoare ale fazelor zonale.

Clasament: 1. Armonia Falticeni 12p, 2. Navobi Iasi 6p, 3. CSM Pascani 0p.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Armonia, spre Mogoşoaia"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*