Bilet pentru play-off

Armonia Falticeni si-a asigurat prezenta in play-off-ul Ligii I la fotbal feminin, dupa ce a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat duminica, pe stadionul Tineretului, in compania celor de la Olimpia II Cluj, in cadrul etapei a XII-a.

Ungurean a avut sansa deschiderii scorului pentru gazde la jumatatea primei reprize, dar a trimis pe langa tinta din pozitie de unu la unu cu portarita clujeana. De partea cealalta, ardelencele au ratat la randul lor o ocazie buna de a marca in minutul 70, cand Popa a sutat putin pe langa buturile aparate de Boiciuc. Ambele echipe au avut si cate un gol anulat pe motiv de off-side. S-a terminat nedecis, scor 0-0, si Armonia cucereste astfel punctul necesar calificarii in turneul play-off.

Sunt multumit ca ne-am asigurat locul în play-off si ca nu am primit gol în ultimele trei etape. Mai avem de lucrat pe faza de atac, dar sper sa rezolvam acest neajuns cât de curând. Recunosc, duminica am întâlnit un adeversar care a fost în multe momente peste nivelul nostru de joc însa au fost câteva momente în care puteam sa dam lovitura. Pâna la urma este un rezultat multumitor”, a declarat antrenorul Marcel Irimie pentru Cronica de Falticeni.

Armonia Falticeni: Boiciuc – Craciun, Havristiuc, Mitrut, Vasiliu, Neda, Nistor, Artenie, Buturas, Placinta, Ungurean. Antrenori: Marcel Irimie, Alin Rotariu si Pavel Craciun. Au mai intrat: Padureanu, Ungureanu si Litra.

In urmatorul meci de campionat, Armonia Falticeni va primi, duminica, 30 martie, tot pe stadionul Tineretului, vizita liderului clasamentului seriei de nord Heniu Prundu Bargaului.

Foto: cronicadefalticeni.com

COMENTARII:

1 Comentariu la "Bilet pentru play-off"

  1. cn e puiutul ala cu nr 16 ?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*