Areniul, la reomologare

Direcţia Competiţii din cadrul FRF a anunţat că stadioanele pe care se desfăşoară meciurile din Liga a II-a vor fi reomologate ca urmare a unor neconformităţi şi abateri de la condiţiile de omologare, informează site-ul oficial al federaţiei.

Reomologarea va avea loc între 14 şi 23 decembrie 2009 şi va avea ca scop evaluarea stării infracstructurii sportive şi generalizării sistemului de licenţiere la nivelul Ligii a II-a.

Pentru buna desfăşurare a acţiunii, cluburile respective, împreună cu delegatul FRF, vor stabili data şi ora reomologării, astfel încât toate persoanele interesate să fie prezente, iar stadionul să fie pregătit în mod corespunzător.

De asemenea, părţile vor stabili dacă toate datele şi informaţiile cuprinse în procesele verbale de reomologare a stadioanelor sunt exacte şi se bazează pe planurile de amplasament şi construcţie ale acestora, precum şi pe măsurători precise efectuate cu instrumente standardizate. În măsura în care este posibil, pentru măsurători se va solicita şi spijinul instituţiilor judeţene sau locale de metrologie.

Delegat din partea federatiei pentru omologarea stadionului Areni este Sorin Boca, cheltuielile ocazionate de aceasta actiune urmand sa fie suportate de clubul Cetatea.

Sursa: Newsin

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Areniul, la reomologare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*