Areniul a fost omologat pentru Liga a II-a

Stadionul Areni a fost inspectat in cursul zilei de astazi de un reprezentat al Federatiei Romane de Fotbal, care si-a dat ok-ul pentru ca arena centrala din Suceava sa poata gazdui in continuare meciuri de liga secunda. Pentru omologare si pentru a primi avizul din partea ISU, conducerea a adus mai multe modernizari stadionului Areni. Astfel, a fost demontat lambriul de lemn de pe culoarul de acces spre gazon si au fost inlocuite instalatiile electrice de la vestiare. De asemenea, au fost vopsite tribunele in culorile galben-verde, a fost amenajata o noua iesire de siguranta pentru spectatorii de la tribuna a doua si au fost suplimentate numarul de toalete ecologice de pe stadion.

La prima aparitie stagionala pe teren propriu din actualul sezon, Foresta va primi sambata, de la ora 11.00, pe stadionul Areni, vizita gruparii UTA Arad.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Areniul a fost omologat pentru Liga a II-a"

  1. Poate reparati si completati si gradenele de lemn de la tribuna 2 si peluze ca riscam ca sa plecam de la stadion cu pantalonii rupti ! Nu sau inlocuit reparat sau completat gradene de pe timpul lui HUTU! Poate gasesc un sponsor ca sa faca si treaba asta doar echipa se cheama acum FORESTA ! Sau nu sunt paduri in BUCOVINA ?!?!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*