Arbitru sucevean, bătut la Mihoveni

Adrian Savu - arbitru

Nu a fost liniște pe stadioanele din județ. Nici măcar de Paște. Primele incidente grave de la startul sezonului de primăvară s-au petrecut luni, la meciul dintre Releul Mihoveni și formația Siretul Dolhasca, contând pentru etapa a XXI-a a Ligii a V-a – Seria de Est, meci pe finalul căruia centralul rădăuțean Adrian Savu (foto) a fost scuipat și lovit cu pumnii de către doi dintre jucătorii echipei din Mihoveni.

Primul incident a avut loc în minutul 79, după ce oaspeții au preluat conducerea cu 4-3 dintr-un penalty, moment în care, Releul a rămas cu un jucător mai puțin, după ce Mihai Chiș a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault dur. Jucătorul de la Releul a fost convins cu greu să părăsească terenul de joc, nu înainte de a-și descăra nervii pe arbitru, pe care l-a scuipat și l-a lovit cu pumnul în piept, povestește Adrian Savu. Peste șapte, minute, cei din Mihoveni au recidivat, de această dată, arbitrul fiind lovit cu pumnii în coaste de Ciprian Colțuneac, după ce și-a permis să-i arate și acestuia al doilea galben.

“A fost într-adevăr un meci mai tensionat, dar n-am ce să-mi reproșez. Consider că am luat deciziile corecte atât la faza penaltyului din care oaspeții au marcat pentru 3-4, cât și la cele două faulturi de galben. Am realizat un raport suplimentar pe care îl voi înainta către AJF. De asemenea, mi-am scos certificat medico-legal și îl voi acționa în judecată pe cei doi jucători care m-au agresat”, a declarat arbitru Adrian Savu, care a precizat că incidentul de la Mihoveni este cel de-al doilea în care este implicat în cinci sezoane de când arbitrează. “Botezul” l-a primit toamna trecută, la Horodnic.

Observator la meciul dintre Releul Mihoveni și Siretul Dolhasca a fost Ovidiu Căldăruș. Cazul va ajunge joi pe masa Comisiei de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal Suceava.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Arbitru sucevean, bătut la Mihoveni"

  1. Ar trebui suspendata echipa 5 ani din competitie inclusiv si jucatorii ca sa nu se duca pe la alte echipe dupa sa joace ca sa fie un exemplu pentru toti taranoii din toate comunele

  2. Cei cu ordinea,politia nu a intervenit?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*