Arbitrii testaţi cu coasa

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava este hotărâtă să investească masiv în instruirea arbitrilor şi observatorilor. În perspectiva reînceperii măcelurilor de pe stadioanele din judeţ a fost pregătit un lot de 25 de bucăţi de carne de tun care au fost ştanţate de curând cu parafa “arbitrii stagiari”.

In acest scop se vor organiza mai multe cantonamente pentru că “vrem ca arbitrii să fie pregătiţi din toate punctele de vedere pentru a face faţă cu brio viitoarelor jocurilor “, motiva presedintele Aurel Daicu. Pentru primul stagiu de călire fizică, ce se va desfăşura la Baia, şeful de la centru, Vasile Avram, l-a trimis pe Adrian Rădăsanu, care are la bază o diplomă în machiaj facial. Domnul Rădăşanu va fi ajutat şi de localnicii din Baia, ca semn de recunoştinţă pentru centralul Ilie Croitoru din Gura Humorului.

După testarea de la sfârşitul acestui stagiu, contingentul de cavaleri ai fluierului se va deplasa la Câmpulung Moldovenesc, unde, sub îndrumarea lui Paul Vais, va insista pe pregătirea fizică. În frunte cu asistentul Silviu Iftode, care încă mai poartă pe frunte urma unei ghete de la Raraul, se vor acomoda cu dealurile din preajma arenei locale şi cu wc-urile blindate ale gospodăriilor din zonă. Examenul programat la sfârşitul acestei perioade va consta într-o probă de 873 metri obstacole spre direcţia Carlibaba.

Pentru o relaxare binemeritată arbitrii vor primi din partea AJF şi un sejur gratuit la clubul Bistriţa Aurie. S-a optat pentru această locaţie graţie arhicunoscutului masor sternocleidomastoidian Emanuel Danciu. Împreună cu Vasile Calinici, acesta va aplica tradiţională tehnică de masaj la ceafă! În cazuri speciale se vor masa şi alte părţi ale corpului, Aurel Daicu mulţumindu-i pe această cale lui Alin Vranceanu din Iacobeni.

Pe parcursul cantonamentului, arbitrii vor fi însoţit de medicul Toader Apostol, suporter declarat al lui Zidane. Din informaţiile noastre arboreanul nu este foarte priceput în stomatologie, de aceea conducerea AJF, la recomandarea lui Doru Cojocaru, a încheiat o colaborare cu Eugen Balau de la Bistriţa Broşteni.

La final, cursanţii vor fi supuşi testului cu coasa, supravieţuitorii urmând să fie trimişi în Afganistan.


Foto: Kamikaze

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Arbitrii testaţi cu coasa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*