Arbitrii suceveni și-au dat întâlnire la Memorialul „Lilioara Grămadă”

Sala Liceului cu Program Sportiv a gazduit sambata dimineata cea de-a saptea editie a Memorialului “Lilioara Gramada” la minifotbal. Cu acest prilej, peste 40 de arbitri, observatori si oameni de fotbal din judet au tinut sa-i aduca un omagiu celei care timp de aproape doi ani si jumatate a ocupat functia de presedinte al Comisiei Judetene de Arbitri Suceava. Trofeul editiei din acest an a ajuns in posesia arbitrilor din Falticeni, trupa condusa de Marcel Irimie reusind sa castige toate cele patru meciuri disputate. Podiumul a fost completat de formatiile CJA Suceava II si CJA Suceava III, urmate de CJA Suceava si echipa subcomisiei de arbitri din zona Radauti.

Pe langa medalii si cupe, organizatorii au acordat si cateva diplome individuale. Ionut Tcaciuc a fost declarat cel mai bun portar al turneului, Dumitru Turca a fost ales cel mai bun fundas, Sergiu Ciubotaru a fost desemnat cel mai tehnic jucator, in vreme ce Andrei Corduneanu a castigat atat titlul de golgheter, cat si pe cel de cel mai bun jucator al Memorialului “Lilioara Gramada”.

Meciurile au fost arbitrate de Constantin Gheorghe si Dumitru Antoniu.

Falticenenii au mizat urmatorii jucatori: Adrian Vieru – Marcel Irimie, Andrei Corduneanu, Alexandru Blanariu, Sergiu Ciubotaru, George Plantos, David Iftode si Alexandru Ciursa.

Sefa a arbitrajului judetean timp de doi ani si jumatate, Lilioara Gramada s-a stins din viata pe 30 decembrie 2011, la varsta de doar 44 de ani. Lilioara Gramada a jucat fotbal la echipa de fete Zimbru Suceava, iar dupa ce formatia s-a desfiintat, s-a apucat de arbitraj. Ca asistent, Lilioara a ajuns pâna la nivelul Ligii a II-a.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *