Arbitrii s-au reunit la fotbal

Arbitrii suceveni au schimbat pentru o zi tabara. Au lasat din mana fluierul, cronometrul si cartonasele si au pus piciorul pe minge, circa 15 de cavalerii ai fluierului luand parte, sambata trecuta, la cea de-a treia editie a Memorialului “Gheorghe Stefanovici” la fotbal, intrecerea din acest an fiind gazduita de terenul sintetic din cadrul complexului Civica. Dupa trei ore de fotbal si voie buna, trofeul scos la bataie de organizatori a fost castigat de echipa “verzilor”, trupa condusa de Andrei Itco terminand pe primul loc, la golaveraj, dupa 15-1 si 4-5. In celalalt meci, formatia cavalerilor in “rosu”, condusa de Marius Suhan, a castigat, cu scorul de 5-4, in fata fluierasilor in “albastru”, condusi de Ghita Ignatescu.

La festivitatea de premiere, organizatorii au tinut sa acorde si cateva premii speciale. Astfel, chiar daca s-a accidentat inca de la incalzire, Ovidiu Vranau a primit premiul pentru cel mai bun portar, fiind singurul care nu a primit gol pe parcursul turneului. Premiul pentru cel mai tehnic jucator a fost castigat de Andrei Itco, in vreme ce Ghita Ignatescu, principalul organizator al turneului, si-a adjudecat titlul de golgheter. MVP-ul competitiei a fost Marius Suhan, care s-a intors acasa cu nu mai putin de trei diplome, colegii sai tinand sa-i ofere astfel un ultim cadou la final de cariera in arbitraj, Marius Suhan urmand sa devina observator odata cu startul viitorul sezon. De asemenea, Cristi Paduraru a fost declarat cel mai bun observator, Pepe Armeanca a primit titlul de cea mai buna gazda, in vreme ce alte doua distinctii au ajuns la Cristi Stefanovici si Sebastian Gheorghe. Singurii care au ramas la datorie au fost Alex Filipciuc si Ioana Vrajitoru, care au arbitrat jocurile Memorialului 2012.

Iata si arbitrii care au luat parte la cea de-a treia editie a Memorialului “Gheorghe Stefanovici: Sergiu Iliuta, Mitrut Turca, Ilie Gramada, Andrei Itco si Sergiu Ciubotaru – in echipa verzilor, Marius Suhan, Petru Naghi, Ionut Avadanei, Robert Sroder si Ovidiu Vranau – in echipa rosie, Sebastian Gheorghe, Teodor Morosan, Ghita Ignatescu, Andrei Bilius si Iulian Hreniuc, in echipa “albastrilor”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *