„Arbitrii au stricat jocul”

Antrenorul gruparii Dinamo Brasov, Ionel Ene, eliminat pe parcursul reprizei secunde a jocului cu Universitatea, a declarat ca spectacolul din teren a fost stricat de brigada Moldoveanu / Georgescu, precizand ca retragerea echipei sale de pe teren a fost doar o forma de protest la adresa arbitrajului.

A fost o partida incrancenata, de uzura, cu multe greseli individuale, iar prestatia slaba a arbitrilor a stricat jocul. Retragerea noastra de pe teren in minutul 38 a fost doar o forma de protest la adresa arbitrajului. Am decis sa revenim in joc pentru publicul din Suceava care a venit sa vada un spectacol handbalistic. Era clar ca echipa gazda pleca ca favorita in acest meci, dar si noi am facut o partida foarte slaba”, a spus Ionel Ene, dupa 24-28 cu Universitatea Suceava.

Tehnicanul subliniat ca nici Universitatea nu a prins o zi senzationala sambata si ca jocul gruparii sucevene este regres fata de primele runde ale returului. “Nu stiu care sunt cauzele, dar se vede un putin regres in jocul sucevenilor in ultimele etape. Asta si pentru ca Universitatea si-a obisnuit adversarii cu un joc foarte bun, fiind o echipa care se bate la cupele europene”, a completat Ene.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Arbitrii au stricat jocul”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*