Arbitraj top class

In partida de vineri, de la Odorhei, sucevenii vor fi arbitrati de cuplul Bogdan N. Stark si Romeo M. Stefan, care ne-a purtat noroc la ultima partida cu Stiinta Bacau. Acesta brigada este si cea care va reprezenta arbitrajul romanesc la Campionatul Mondial Masculin din Suedia. Celelalte cupluri care vor fluiera in peninsula Scandinava provin din Algeria, Argentina, Brazilia, Coasta de Fildeş, Cehia, Danemarca, Spania, Franţa, Germania, Iran, Macedonia, Norvegia, Slovenia, Slovacia, Suedia şi Emiratele Arabe Unite.

Meciul de deschidere al CM din Suedia va avea loc pe 13 ianuarie 2011, între Suedia şi Chile, celelalte partide din grupe fiind programate să se dispute începând cu 14 ianuarie.

La competiţia de anul viitor este calificată şi naţionala României, care va evolua în grupa C, programul jocurilor fiind următorul: cu Croaţia (14 ianuarie), cu Danemarca (16), cu Algeria (17), cu Australia (19) şi cu Serbia (20 ianuarie). Meciurile din grupele principale vor avea loc între 22-25 ianuarie, iar cele de clasament final, semifinale şi finale, între 27 şi 30 ianuarie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Arbitraj top class"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*