Arbitraţi de Crăciunescu

Meciul dintre Cetatea Suceava şi Delta Tulcea va fi condus la centru de Teodor Crăciunescu. Delegarea acestuia la partida de sâmbătă naşte dubii pe banca tehnică a formaţiei din Areni, chiar dacă federaţia a anunţat că la meciurile din eşalonul secund, arbitrii se stabilesc prin tragere la sorţi.

“Vreau sa ma refer la un alt aspect. Am vazut DVD-ul de la meciul Botosaniului cu Tulcea si a arbitrat Alexandru Tudor, iar aici vine Craciunescu. Sunt doi arbitri de top. S-ar putea sa fie intamplator, s-ar putea sa nu fie. Oricum, prezenta lui Craciunescu la acest meci este o noua dovada pentru mine ca cei de la Tulcea nu au renuntat inca la obiectivul de promovare. Daca este tragere la sorti, asta inseamna ca este sansa noastra la meciul cu Tulcea. Eu nu am nimic cu Craciunescu, il consider un arbitru bun, care a condus si meciuri din Liga I mult mai dificile decat un Suceava-Tulcea”, a declarat Ioan Radu.

Teodor Craciunescu va fi secondat la cele două tuse de Ioan Onicaş din Zalău şi Iulian Szekely din Cluj Napoca. Observator din partea FRF a fost desemnat Viorel Leşeanu din Giurgiu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Arbitraţi de Crăciunescu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*