Șapte suceveni calificați

Sala Olympya din Botosani a gazduit la finele saptamanii trecute etapa de zona a Campionatului National al cluburilor sportive scolare, la lupte greco-romane, competitie care a reunit la start circa 70 de luptatori.

Dupa doua zile de intreceri pe saltea, LPS Suceava a reusit sa trimita la faza finala a competitiei sapte sportivi. Performerii delegatiei conduse de antrenorul Andrei Bolohan au fost Viorel Strugariu si Teodor Horatau, care au ocupat primul loc la categoriile 46 de kilograme, respectiv 54 de kilograme. O evolutie meritorie a avut si Mihai Corbu, clasat pe locul secund la categoria 63 de kilograme. Alti patru luptatori suceveni au obtinut calificarea la etapa finala de pe locul trei al podiumului, este vorba de Florin Strijac (46 kilograme), Ionut Rusu (69 de kilograme), Cristian Ostrovanu (85 kilograme) si Sebastian Perepeliuc (100 kilograme). Ghinionistii delegatiei sucevene au fost Dan Plesciuc si Mircea Lungu, clasati pe locul 4.

Turneul final al Campionatului National al cluburilor sportive scolare la lupte greco-romane va avea loc în perioada 17-19 mai si va fi gazduit de Botosani, întrecerea urmând a se desfasura tot în Sala Olimpya.

Exit mobile version