Ape tulburi la DJST

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava ar putea să aibă în scurt timp un nou şef. Conform cotidianului Ziua de Vest, actualul director Cezar Moscaliuc ar urma să facă rocadă cu omologul său din Timiş.

Jurnaliştii bănăţeni susţin că, pentru a-l determina să plece de la şefia Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Timiş, directorului Flavius Nastor i s-a transmis un ordin de serviciu, prin care este numit director la DJST Suceava. Şeful de la Suceava, Cezar Moscaliuc, a primit un ordin similar, fiind anunţat că trebuie să ajungă de urgenţă la Timişoara. Flavius Nastor nu are însă de gând să schimbe oraşul.

„Vineri am primit ordinul de serviciu, conform căruia de luni sunt director la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava. Directorul de acolo a fost trimis în locul meu. Voi consulta un avocat, să văd ce este de făcut. Eu nu plec niciunde, probabil. O să contest ordinul. Nu este deloc în regulă. Sunt antrenor la grupa de copii 2001 la LPS Banatul. Nu pot să plec la Suceava. Oricum, voi pleca de la DJST Timiş, dar nu vreau ca nimeni să-şi bată joc de mine”, a declarat Flavius Nastor pentru Ziua de Vest.

În schimb, Cezar Moscaliuc a refuzat să comenteze situaţia. Acesta a venit în funcţia de director al DJST Suceava în decembrie 2010, pe filiera Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR).

Exit mobile version