Aoleo, ne ies dinţii!

Să scrii despre sport în Suceava nu este greu. De ani buni, faxurile se schimbă, în mare parte, între aceleaşi personaje. Câteva numere de telefon în agendă, iar clişeele de la capătul firului devin exlusivităţi cât ai spune “sport”. Atâta timp cât înghiţi fără să rumegi, şefii secţiilor sportive te vor aştepta mereu cu un ceai cald, gata să îţi mai furnizeze noi ştiri incendiare. Un album foto este suficient pentru ca sportivii autohtoni, avizi de fotografii pentru facebook, să revină ziua următoare pe blog.

Ei bine, GazetaSV a încercat să se delimiteze de astfel de lucruri. Fără exclamatii false, v-am oferit informaţii noi. Textelor, în mare parte, seci, am încercat să le adăugăm materiale video şi fotografii, atat cât am am considerat necesar. Cu riscul de a pierde “bombe de presă”, am avut curajul să contrazicem şi să acuzăm. Vizitatori nu cerşim pentru că, s-a dovedit, şi “probabil cel mai bun site de sport local din România” poate să crape. Acest lucru nu înseamnă ca nu privim cu satisfacţie către traficul pe care site-ul nostru îl realizează. Numărul vizitatorilor şi calitatea comentariilor dovedesc că efortul nostru nu este în zadar. Nu în ultimul rând, proiectul “Cupa Cartierelor” s-a bucurat de succes în rândul sucevenilor, iar, treptat, devine un eveniment important în agenda sportivă a Sucevei.

Mulţumim partidului pentru că ţine sportul sucevean în perfuzii! Mulţumim sportivilor, antrenorilor, conducătorilor şi colaboratorilor! Mulţumim pseudo-oamenilor de sport din Suceava şi celor licenţiaţi la fără frecvenţă. Mulţumim concurenţei pentru că are grijă să ne ofere mereu buna dispoziţie. Regrete eterne ălora care nu mai sunt! Mulţumim celor care ne-au închis telefoanele, celor care ne-au înjurat, celor care ne-au ameninţat cu corectii fizice sau cu tribunalul.

PS: În 2009 am făcut ochi în online, în februarie 2010 ne-am tăiat singuri moţul, iar de azi, la doi ani de la lansare, aşteptăm să ne iasă şi primii colţi…

Mogulu’ & company

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Aoleo, ne ies dinţii!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*