Antrenat pentru criză

Criza financiară care ameninţă tot mai multe sporturi nu îl îngrijorează pe antrenorul echipei locale de rugby, Constantin Vlad. Tehnicianul formaţiei CSM Bucovina a declarat că s-a obişnuit în ultimii 10 ani cu un buget de austeritate şi crede că elevii săi nu vor avea probleme în lupta pentru menţinerea în Divizia Naţională.

Rugbyştii suceveni bifează vineri o lună de zile în care s-au antrenat la foc automat. Deşi în momentul de faţă nu ştie pe ce buget se va baza în 2009, antrenorul Constantin Vlad s-a arătat destul de optimist în ceea ce priveşte viitorul echipei locale de rugby.

“Nu avem niciun leu. Nu am cum sa imi fac programul pentru ca nu stiu cati bani voi avea la dispozitie. Eu nu ma sperii pentru ca pe mine criza nu ma afecteaza. Eu sunt antrenat pentru criza. In criza sunt de cand antrenez. Oricum, eu cred ca voi fi sustinut pentru ca fac un lucru util la nivel social. Chiar daca nu am avut rezultate extraordinare cred ca m-am descurcat foarte bine cu banii pe care i-am avut” a declarat Constantin Vlad.

CSM Bucovina va participa în perioada 13-15 martie la Memorialul “Sandu Gorun”, turneu găzduit de Politehnica Iaşi. Ajunsă la ediţia a şaptea, competiţia va reuni la start patru echipe, printre formaţiile trecute de către organizatori pe lista invitaţilor fiind şi Steaua Bucureşti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Antrenat pentru criză"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*