Antrenament cu „lanterna”

Universitatea s-a impus astazi cu scorul de 36-26 pe terenul “lanternei rosii” Rom Cri Brasov, intr-un meci contand pentru etapa a XIX-a a Ligii Nationale la handbal masculin.

Aflati in plina cursa de recuperare a ecartului ce o desparte de locurile de cupe europene, echipa suceveana a inceput extrem de incisiv jocul de sub Tampa, luand un avans de patru goluri inca din primele minute ale intalnirii. Avand in extrema stanga Adrian Mitrea un om cu o mare pofta de gol, “studentii” s-au distantat pana in minutul 25 la opt goluri pe tabela de marcaj, scor 17-9.

Oaspetii au redus ritmul spre finalul reprizei si le-au permis brasovenilor sa marcheze de patru ori consecutiv, astfel ca Universitatea intra la pauza cu un avantaj de doar patru reusite, scor 17-13.

Soarta celor doua puncte puse in joc avea sa fie transata definitiv in primele zece minute ale reprizei secunde, cand Bursuc si compania au dus scorul la un categoric 23-13 in favoarea gruparii sucevene. In ultimul sfert de ora a jocului, cele doua formatii si-au impartit portia de goluri, astfel ca avansul de zece reusite luat de Universitatea imediat dupa pauza s-a pastrat pana la fluierul final.

Marcatori:
Mitrea– 8; Ignat– 6; Bursuc, Adomnicai- 5; Acatrinei, Dospinescu- 4; Soldanescu– 3; Gavriloaia– 1.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Antrenament cu „lanterna”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*