Anton, urecheat de primar

Problemele financiare cu care se confrunta echipa locala de fotbal au ajuns si la urechile primarului. Ion Lungu a precizat ca municipalitatea si-a indeplinit obligatiile fata de Cetatea si a aruncat pisica in curtea presedintelui Ciprian Anton.

In urma numeroaselor articole din presa care au prezentat problemele grave de la clubul Cetatea, primarul Ion Lungu a tinut sa il puna la punct pe presedintele Ciprian Anton. Seful administratiei locale a precizat ca nu are nicio vina pentru actuala situatie de la Cetatea.

“Tot vad ca presedintele de la Cetatea declara prin presa ca Primaria nu i-a dat bani, insa noi ne-am facut datoria anul trecut. Am dat 13,7 miliarde, in conditiile in care pentru tot sportul sucevean am avut la dispozitie 28 de miliarde. Tot aud ca fotbalistii vor sa vina la mine, insa nu am ce discuta cu ei. Primaria nu este proprietarul echipe de fotbal, iar Consiliul Local nu este actionar la Cetatea. Noi sustinem fotbalul asa cum sustinem toate sporturile din Suceava”, a declarat Ion Lungu.

Ion Lungu a mai adaugat ca municipalitatea face destul de multe compromisuri fata de echipa de fotbal: “Il rog pe domnul presedinte de la Cetatea Suceava (n.r. Ciprian Anton) sa isi faca un buget de asa natura incat sa ii ajunga banii. Nu mai spun ca in alte parti Primaria cere bani pentru chiria stadionului, pentru utilitati. La plata utilitatilor sunt sume considerabile”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *