Anton, gata de campanie

Comitetul Executiv a stabilit astazi ca viitoarele alegeri pentru functiile de conducere din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava sa fie organizate, duminica, 2 martie, in cadrul unui Adunarii Generale Ordinare ce va avea loc la restaurantul Bradet din Suceava si la care vor fi invitati reprezentantii tuturor celor 52 de cluburi cu drept de vot. Dosarele de candidatura pot fi depuse la sediul AJF din incinta stadionului “Areni” in perioada 27 ianuarie – 14 februarie, candidatii urmand sa fie validati in baza statutului de catre o comisie formata din Sebastian Gheorghe, Gabriela Mendelea si Petru Murarita. Pana in acest moment, pentru functia de presedinte si-au anuntat intentia de a candida Aurel Daicu (actualul presedinte AJF) si Ciprian Anton (manager Sporting Suceava), in vreme ce pentru unul dintre cele trei posturi de vicepresedinte, deocamdata, si-a anuntat candidatura doar Manuel Costache (managerul Bucovinei Radauti).

Invitat la sedinta de azi, Ciprian Anton a salutat decizia Comitetului Executiv de a organiza alegerile la termen. “Faptul ca alegerile vor avea loc la termen, in luna martie, este un semn de respect pe care membrii Comitetului Executiv l-au aratat fata de cele 38 de cluburi din judet care au solicitat acest lucru. Sper sa fie o campanie fara lucruri murdare, in care fiecare sa-si prezinte programul si ce-si propune sa realizeze in fotbalul judetean”, a spus Anton.

Ciprian Anton a precizat ca, incepand de saptamana viitoare, va pleca impreuna cu echipa sa in teritoriu pentru a discuta cu fiecare dintre cei 52 de membrii cu drept de vot: “Odata stabilita data alegerilor, vom merge in teritoriu sa prezentam programul pe care eu si echipa mea vrem sa-l implementam la AJF. Vreau neaparat sa vorbesc in parte cu fiecare dintre cei 52 de membri cu drept de vot. De asemenea, vreau ca lumea sa vada ca suntem o echipa, ca avem un proiect si ca fiecare dintre noi este responsabil de un anumit compartiment”.

Actualul manager de Sporting vrea sa castige presedintia AJF cu o echipa din care mai fac parte purtatorul ecusonului FIFA, arbitrul asistent Sebastian Gheorghe, profesorul universitar Bogdan Grosu si omul care a revitalizat fotbalul feminin din judetul Suceava, antrenorul echipei CS Armonia Falticeni, Marcel Irimie.

 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. daca face bogdan grosu ceea ce a facut si la examene vara trecuta adica …..a furat pe fata…..si a fugit pe usa din dos si nu mai dadeai de el…sai ceri explicatii..ii clar cu fotbalul…in judetul suceava…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *