Anton: „Nu este nimic oficial”

Presedintele Cetatii, Ciprian Anton a declarat astazi ca trecerea echipei CS Otopeni in seria I nu este inca foarte sigura.

“Eu stiu de la domnul Dascalescu ca nu este nimic hotarat. A existat aceasta discutie ieri, insa nu era prezent si Mircea Sandu. Intr-adevar, exista sansa sa jucam cu CS Otopeni in etapa a doua, dar nu este nimic oficial. Am inteles ca si ei au probleme, li s-au blocat transferurile, iar prima etapa vor sa o amane pentru ca au un junior la Echipa Nationala. Pe noi in momentul de fata ne intereseaza meciul cu Steaua II, iar la finalul acestuia vom vedea si cu cine jucam in a doua etapa”, a spus Ciprian Anton.

Presedintele clublui din Areni a mai spus ca indiferent de verdictul final, datele problemei in meciul Cetatii din etapa a doua nu se vor schimba prea mult: “Cred ca nici nu ne avantajeaza si nici nu ne dezavantajeaza aceasta situatie pentru ca si Otopeniul si Buzaul sunt doua echipe retrogradate din Liga I. Amandoua echipe ar fi la fel de puternice pentru ca vin din prima liga”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close