Anton, la UEFA Study Group

Ciprian Anton este singurul presedinte de AJF din Romania care participa la cea de-a XVIII-a editie a UEFA Study Group, un proiect Grassroots la care mai iau parte reprezentantii Federatiilor Nationale de Fotbal din Albania, Andorra, Franta, Gibraltar si San Marino.

Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal din Suceava a plecat in Danemarca alaturi de o delegatie a Federatiei Romane de Fotbal din care mai fac parte directorul de dezvoltare fotbalistica, Sorin Paraschiv, managerul de dezvoltare institutionala, Radu Visan, si managerul departamentului de comunicare din cadrul FRF, Gabriel Berceanu.

Este o buna oportunitate de a cunoaste, întelege si dezvolta tot ceea ce înseamna proiectul Grassroots în Europa. Cred ca acest proiect se poate implementa foarte usor în România, mai ales în Asociatiile Judetene de Fotbal pentru ca se adreseaza în primul rând fotbalului amator”, a spus Anton Ciprian.

Printre personalitatile cu care Ciprian Anton a intrat in contact la UEFA Study Group se numara si fostul presedintele al Federatiei Norvegiene de Fotbal, Per Ravn Omda (foto), actualmente ambasator UEFA.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Anton, la UEFA Study Group"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*