Anton: „Daţi-ne o şansă”

Presedintele clubului Cetatea, Ciprian Anton, s-a declarat nemultumit de atitudinea ostila afisata de suporteri vis-à-vis de conducerea instalata in aceasta vara pe Areni. Seful gruparii sucevene a facut apel la toti iubitorii fotbalului din Suceava sa dea dovada de intelegere si sa ofere un ragaz echipei.

“Toata lumea se bucura pentru insuccesele noastre, iar la victorii ne bucuram doar noi. Nu este asta o problema, dar as vrea ca oamenii sa ne dea o sansa. Rugamintea mea este sa nu ne dea in cap inainte sa incepem. Daca ar fi trecut 2,3 etape sau o luna de zile si nu am fi avut rezultate intelegeam, dar noi suntem condamnati fara sa ni se dea nicio sansa de iubitorii fotbalului din Suceava”, a afirmat Ciprian Anton.

Ciprian Anton l-a completat si pe antrenorul Ioan Radu cu privire la problemele financiare existente in esalonul second.

“Ceea ce isi doresc suporterii, ne dorim si noi, adica salvarea de la retrogradare. Trebuie sa fie alaturi de noi si sa ne inteleaga. Suntem cu totii alti oameni la club, iar vremurile sunt foarte grele. Nu stiu daca ar trebui sa ne felcitam ca am ramas in Liga a II-a, sau sa ne para rau ca poate ar fi trebuit sa luam o echipa din Liga a III-a si sa crestem. Acest lucru ne va fi demonstrat pe parcurs. Vedem ca Buzaul, dar si alte echipe nu mai pot face fata esalonului secund din cauza datoriilor”, a mai spus presedintele Cetatii.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close