Anton, în comisiile FRF

Ciprian Anton

Ciprian Anton a intrat in cercurile inalte ale fotbalului romanesc odata cu instalarea sa in functia de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava.

Anton a fost cooptat intr-o comisie restransa a Federatiei Romane de Fotbal, care va fi prezenta la Chisinau, in perioada 14-17 aprilie, la un seminar Grassroots organizat de UEFA pe tema atragerii de fonduri catre echipele de copii si juniori.

Este o onoare pentru AJF Suceava sa aiba un reprezentant in aceasta comisie de 11 persoane. Sunt doar trei judete implicate: Suceava, Galati si Alba. Mai multe amanunte despre acest proiect sI ce beneficii va aduce fotbalului sucevean va pot spune insa dupa intalnirea pe care presedintele Razvan Burleanu o va avea cu sefii AJF-urilor din toata tara, pe 22 martie, la Brasov”, a precizat Ciprian Anton.

Instalat in functia de presedinte al AJF Suceava la inceputul lunii martie, Ciprian Anton s-a apucat de treaba, anuntand ca in aceasta perioada inventareaza starea tuturor bazelor sportive din judet, urmand sa prezinte situatia noii conduceri a Federatiei Romane de Fotbal.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Anton, în comisiile FRF"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*