„Anton a jucat fotbal pe calculator”

Alexandru Baisanu a devenit pentru o zi portavocea microbistilor suceveni. Liderul PNL Suceava a deplans in cadrul unei conferinte de presa organizata ieri situatia in care a ajuns fotbalul local si i-a cerut primarului Ion Lungu sa cerceteze modul in care s-au risipit banii alocati catre clubul Cetatea si sa-i traga la raspundere pe cei gasiti vinovati de disparitia divizionarei secunde.

Nu este normal să nu existe niciun responsabil de desfiinţarea echipei locale de fotbal din cauza datoriilor. Trebuie să aflăm ce s-a întâmplat cu cei 14 miliarde de lei vechi daţi anul trecut sau cu miliardele de lei vechi daţi în 2007 sau în 2008“, a spus Baisanu.

Acesta a lasat sa se inteleaga ca detine unele documente conform carora primarul Sucevei a pus umarul la desfiintarea Cetatii pentru a construi un centru comercial in locul stadionului Areni.

Baisanu i-a facut o scurta caracterizare si ultimului presedinte de pe Areni, spunand despre Ciprian Anton ca a fost numit in functie pe criterii politice si ca inainte de investire “a jucat fotbal în faţa blocului, sau doar pe calculator“.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *