Şanse la încă o victorie

Bucovina Rădăuţi are şanse mari să-şi consolideze poziţia în prima jumătate a clasamentului seriei I din Liga a III-a. Echipa antrenată de Lucian Burlacu primeşte, vineri, vizita ultimei clasate, Ştiinţa Miroslava.

După ce în urma cu o săptămâna a obţinut o victorie surprinzătoare pe terenul celor de la Aerostar Bacău, Bucovina Rădăuţi are de data aceasta o misiune mult mai uşoară. Adversarii de vineri ai rădăuţenilor sunt pe ultimul loc al clasamentului, cu doar două puncte acumulate în cinci partide. Ştiinţa Miroslava s-a descurcat însă onorabil în etapa precedentă, când a condus la pauza liderul FCM Dorohoi. De altfel, atrenorul Lucian Burlacu a remarcat că ieşenii obişnuiesc un joc bun timp de 45 de minute, după care cedează fizic.

“Nu tratăm întâlnirea cu Miroslava ca un joc uşor, pentru că putem avea probleme. Sperăm să obţinem o victorie pentru a pregăti în linişte următoarele meciuri foarte grele care ne aşteaptă. Cei de la Miroslava au avut evoluţii bune în compania unor adversari puternici, dar de fiecare dată au cedat în repriza secundă pentru că nu sunt suficient de bine pregătiţi din punct de vedere fizic. Am aflat că în această săptămână au înregimentat trei jucători, dar nu cred ca aceştia pot să răstoarne munţii”, a declarat antrenorul Lucian Burlacu, care a precizat că are tot lotul la dispoziţie pentru confruntarea de vineri.

În momentul de faţă, Bucovina Rădăuţi ocupă locul 6 în clasamentul seriei întâi din Liga a III-a, cu un bilanţ de trei victorii şi trei înfrângeri. Meciul cu Ştiinţa Miroslava este programat, de la ora 15:00, pe Stadionul Municipal din Rădăuţi şi contează pentru etapa a 8-a.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şanse la încă o victorie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*