Anelka vine la Suceava pentru a da startul jocului dintre Foresta și Bucovina Rădăuți

Foresta se pregateste sa dea o lovitura de imagine la finalul turului de campionat. Gruparea suceveana il va avea ca oaspete de seama la derbyul local cu Bucovina Radauti, programat vineri, 30 noiembrie, pe stadionul Areni, pe nimeni altul decat pe Nicolas Anelka. Fostul atacant francez a acceptat invitatia de a veni la Suceava in baza relatiei de prietenie pe care o are cu actualul antrenor al Forestei, Selim Benachour, alaturi de care a evoluat la Paris Saint-Germain (sezonul 2001-2002) si Mumbai City (sezonul 2015).

Ne bucura faptul ca, la un meci pe care noi il consideram unul destul de important, alaturi de echipa noastra, va fi prezent, unul dintre cei mai mari atacanti din lume. Consideram ca prezenta domnului Anelka la Suceava este un lucru extrem de benefic pentru fotbalul sucevean si ne bucura faptul ca a ales sa raspunda afirmativ invitatiei noastre. Speram ca aceasta sa nu fie singura vizita intrucat vom purta discutii legate si de alte proiecte”, a declarat presedintele Forestei, Andrei Ciutac.

Nicolas Anelka va da lovitura de start a meciului dintre Foresta si Bucovina Radauti. „Este o mare onoare ca o vedeta de talie mondiala a sportului rege sa fie alaturi de Foresta Suceava la acest eveniment. Domnul Nicolas Anelka va oferi lovitura de incepere a partidei, urmand ca apoi sa avem discutii despre viitoarele proiecte pe care dorim sa le desfasuram impreuna”, a precizat vicepresedintele Mihai Ungurian.

Nicolas Anelka este o legenda a fotbalului mondial. A jucat pe postul de atacant, unde s-a remarcat prin rapiditate, tehnica deosebita, dribling si joc aerian. Anelka a avut o cariera fotbalistica de exceptie, jucand pentru cluburi precum: Arsenal, Paris Saint Germain, Liverpool, Mancester City, Fenerbahce, Chelsea, Juventus sau Real Madrid, alaturi de gruparea iberica reusind sa castige Liga Campionilor in anul 2000. La nivel de echipa nationala, tot in 2000, Nicolas Anelka a devenit campion european cu Franta, pentru care are un total de 14 goluri marcate in 69 de meciuri jucate. De asemenea, a fost unul dintre fotbalistii pentru care s-au platit sume record la acea vreme, in urma transferurilor francezului fiind achitate peste 85 de milioane de lire sterline.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *