Anelka va ajunge joi seară la Suceava

Nicolas Anelka este invitatul special al meciului dintre Foresta si Bucovina Radauti, programat vineri, cu incepere de la ora 14.00, pe stadionul Areni, in cadrul ultimei etape din turul campionatului Ligii a III-a. Fostul international francez va ajunge joi seara la Suceava, cu avionul, de la Bucuresti. Vineri dimineata are in plan o posibila intalnire cu primarul Ion Lungu, dupa care va da lovitura de start a meciului de pe Areni, iar seara, de la ora 17.00, va sustine o conferinta de presa oficiala in sala Prince a Hotelului Mandachi din Suceava.

Anelka a fost unul dintre cei mai mari fotbalisti din lume si suntem bucurosi ca a raspuns afirmativ invitatiei noastre. E prima data cand vine in Romania ca invitat si cred ca este un lucru benefic pentru intreg fotbalul sucevean. Speram sa vina cat mai multa lume in tribune, mai ales ca vineri este zi libera. Ne dorim ca acest ultim meci programat in acest an pe Areni sa fie un eveniment si lumea sa se bucure de fotbal”, a declarat presedintele clubului Foresta, Andrei Ciutac. “Cu aceasta ocazie, vom purta mai multe discutii cu domnul Anelka pe marginea unor proiecte pe care ne-am propus sa le desfasuram impreuna si care speram sa se concretizeze”, a adaugat vicepresedintele Forestei, Mihai Ungurian.

Dacă ar fi jucat pentru Foresta, Anelka, la 39 de ani, și antrenorul Selim Benachour, la 37 de ani, cred că acum eram peste Gloria Buzău în clasament – Andrei Ciutac, la Sport Total FM.

10 lei va fi pretul unui bilet de intrare la meciul Foresta – Bucovina Radauti.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *