Andronic se antrenează cu Rapid

Dorian Andronic se pregateste incepand de azi alaturi de Rapid Suceava. Fundasul de 22 de ani a facut tusa in ultimele sase luni de zile, iar in eventualitatea in care FC Vaslui isi va da acordul asupra unui imprumut pe Areni, tehnicianul Ioan Radu este gata sa-si ofere o mana de ajutor pentru a reintra in circuitul fotbalistic.

Andronic se va pregati in continuare alaturi de noi. Vrem sa-i oferim posibilitatea de a reintra in circuit. Mai intai, trebuie insa sa-si rezolve problemele fizice, avand in vedere ca in acest moment are cateva kilograme in plus si va avea nevoie de o perioada pentru a reveni la normal”, a spus Radu.

De asemenea, la antrenamentul de azi au mai luat parte Liviu Boca, un jucator care s-a mai perindat prin curtea “ceferistilor” in urma cu doi ani, Dorin Semeniuc (Viitorul Liteni) si botosaneanul Iulian Rebenciuc.

Totodata, oficialii celor de la Rapid Suceava se afla in aceste zile in discutii cu omologii lor de la Foresta Malini pentru cedarea pe Areni a patru jucatori, printre care Claudiu Olariu si atacantul Marius Pascanut.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Andronic se antrenează cu Rapid"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*