Androhovici, la Beijing

În perioada 20-23 septembrie, la Beijing, a avut loc a 14-a ediţie a Conferinţei Mondiale “Sportul pentru Toţi”. La eveniment a participat şi suceveanul Mihai Androhovici, vicepreşedinte al Federaţiei Române “Sportul petru Toţi”.

Problemele discutate la aceasta conferinta au fost legate de sustinerea fenomenului “Sportul pentru Toti” de catre guvernele nationale si locale, implicarea activa a federatiilor internationale si nationale pe diverse discipline sportive in promovarea sportului in rindul maselor populatiei, identificarea unor noi surse de finantare dar si exemple de buna practica ale Federatiilor sau Comitetelor Olimpice Nationale. De asemenea s-au vizitat bazele sportive apartinind Complexului Olimpic in care s-au desfasurat in anul 2008 Jocurile Olimpice de vara.

Evenimentul a fost organizat de Comitetul International Olimpic si Comitetul Olimpic Chinez. La el au participat peste 800 de invitati din intreaga lume.Festivitatile au fost deschise de catre domnul Jacque Rogge, Presedintele Comitetului International Olimpic. Alaturi de dl. Mihai Androhovici a mai participat si dna Dana Badau si ea Vicepresedinte al Federatiei Romane “Sportul pentru Toti”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *