Andrei Ostrovanu luptă în Olanda

k1, kickboxing, ostrovanu, andrei ostrovanu

Andrei Ostrovanu revine în ring la finalul acestei săptămâni. Luptătorul sucevean îl va înfrunta sâmbătă, în cea mai puternică gală din Olanda, pe campionul Enfusion, marocanul Mohamed Jarraya.

Andrei Ostrovanu are programate nu mai puțin de trei meciuri până la sfârșitul acestui an. Primul dintre acestea va avea loc sâmbătă, în Groningen – Olanda, în cadrul ediției a 34-a din gala Enfusion. Evenimentul va debuta la ora 22:30, ora României, iar luptătorul sucevean va intra în ring în meciul cu numărul 3, la categoria 70 de kilograme. Ostrovanu îl va înfrunta pe Mohamed Jarraya. Marocanul, în varstă de 25 de ani, a disputat 54 de meciuri în circuitele de kickboxing, reușind 45 de victorii, dintre care 10 prin knockout.

„Adversarul are un stil de luptă foarte agresiv, ceea ce e pe placul meu și cu siguranță va fi o luptă foarte aprinsă. M-am antrenat pentru el și sunt pregătit. Îmi voi reprezenta cu mândrie patria și voi lupta până la ultima suflare pentru a obține rezultatul dorit. Mulțumesc tuturor sucevenilor care mă urmăresc și sunt alături de mine!”, a declarat Andrei Ostrovanu.

Până la finalul acestui an, luptătorul sucevean, care luni va împlini 23 de ani, mai are programate două meciuri: pe 28 noiembrie în Newcastle și pe 12 decembrie în gala Superkombat de la Torino.

Meciul poate fi urmărit LIVE pe http://www.enfusion-tv.com/live/ !

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Andrei Ostrovanu luptă în Olanda"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*