Andrei Ostrovanu, în faţa celui mai greu meci

Luptătorul sucevean Andrei Ostrovanu se află în faţa celui de-al treilea meci în circuitul Superkombat. Sportivul pregătit de Horia Rădulescu îl va înfrunta sâmbătă seara, în supergala de la Mamaia, pe Cristian Milea, luptător neînvins în România în ultimii patru ani.

Al patrulea Superkombat World Grand Prix al anului va cuprinde 13 confruntări, dintre care una pentru titlul mondial, între Andrei Stoica şi olandezul Fred Sikking.


Broadcast live streaming video on Ustream

Conform tradiţiei, evenimentul va debuta la ora 19:00, cu meciurile din New Heroes, şi va fi transmis în direct pe Sport.ro. Suceveanul Andrei Ostrovanu va intra în ring în meciul cu numărul 7, categoria mijlocie – 71 de kilograme, unde îl va înfrunta pe Cristian Milea. Bucureşteanul în vârstă de 27 de ani este campion naţional Local Kombat şi câştigătorul centurii europene K1 la profesionişti. În cele 71 de meciuri din carieră, Milea a înregistrat 59 de victorii, dintre care 23 prin knockout.

„Fiecare luptă este importantă pentru mine şi sunt motivat să câştig, mai ales acum când voi lupta împotriva lui Cristian Milea, care stă pe locul I în clasament şi este neînvins în Romania de 4 ani. Sper şi am încrederea că eu voi fi cel care îl va da jos din acest clasament. Le mulţumesc sucevenilor care mă susţin şi sunt alături de mine”, a anunţat luptătorul sucevean.

Conform luptatorii.ro, în urma cu trei ani, Cristian Milea „The Fastest” mergea în Suceava pentru a susţine un seminar, iar unul dintre cei mai atenţi sportivi din noua generaţie care voia să fure meserie era chiar Andrei Ostrovanu.

Andrei Ostrovanu se antrenează şi luptă în majoritatea timpului în Marea Britanie, acolo unde a înregistrat 22 de victorii şi o singură înfrângere. La precedentele două participări în Superkombat, luptătorul sucevean i-a invins prin decizie unanimă pe Robert Stoica şi Eduard Chelariu.

afis Superkombat Mamaia

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *