Andrei Gag reprezintă România la Portland

Andrei Gag

Atletul Andrei Gag de la Clubul Sportiv Universitar din Suceava participă la sfârșitul acestei săptămâni la Campionatul Mondial de atletism în sala. Competiția se desfășoară în perioada 17-20 martie în orasul american Portland.

Găzduit pentru prima dată în ultimii 30 de ani în Statele Unite ale Americii, Campionatul Mondial de atletism în sală reunește la start peste 600 de sportivi din 154 de țări. România este reprezentantă la această competiție de 12 atleți, 2 la masculin și 10 la feminin. Printre ei se află și Andrei Gag. Sportivul pregătit de Ioan Zanfirache la CSU Suceava a câștigat la finalul săptămânii trecute Cupa Europei la aruncarea greutății și speră să confirme forma bună și la Portland.

„Sunt foarte bine antrenat și pregătit, iar Cupa Europei a fost un bun prilej de pregătire pentru Mondialul de la Portland. Îmi doresc să urc de la concurs la concurs. Nu vreau să promit nimic, dar bine ar fi să arunc peste 21 de metri la Jocurile Olimpice de la Rio”, a sus Andrei Gag imediat după concursul de la Arad.

Ediția din acest an a Campionatului Mondial de atletism în sală se va desfășura la Oregon Convention Center, într-o sală ultramodernă, de 7.000 de locuri, construită într-un timp record.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Andrei Gag reprezintă România la Portland"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*