Andrei Gag debutează azi la Jocurile Olimpice

Gag Zanfirache

Singurul reprezentant al cluburilor sportive din județul Suceava la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Andrei Gag, va debuta astăzi în competiția din Brazilia. Atletul pregătit de Ioan Zanfirache la CSU Suceava va concura în calificările de la aruncarea greutății, proba care va debuta la ora 16:00, în direct pe TVR1.

În vârstă de 25 de ani, Andrei Gag este vicecampion mondial de sală, iar în urmă cu o lună, la Campionatele Naționale, a reușit o aruncare de 21,06 metri, în condițiile în care, în acest sezon, pe plan internaţional doar 13 aruncători au depășit pragul de 21 de metri.

„Andrei Gag, masterand al Facultății de Educație Fizică şi Sport, va concura joi, pe 18 august, pe Stadionul Olimpic “João Havelange”, la calificările pentru aruncarea greutății din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio. Având în vedere faptul că în acest sezon, la nivel internațional, numai 13 sportivi au aruncat peste 21 de metri, reuşita lui Andrei îl recomandă pentru un loc în finala de la Rio. Andrei s-a pregătit intens pentru calificările de joi şi speră pentru un loc în finală. Îi urăm succes!”, se arată într-un comunicat emis de Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Andrei Gag debutează azi la Jocurile Olimpice"

  1. Bravo Andrei succes iti tinem pumnii toti romanii de ptetutindeni.Dumnezeu sa fie cu tine.Bafta multa.

  2. MULTA BAFTA SI POATE DA DUMNEZEU SA TE INTORCI LA SUCEAVA CU O MEDALIE !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*