Andrei Gag are planuri mari pentru 2017

Desemnat cel mai bun atlet al anului trecut, Andrei Gag are planuri mari pentru 2017. Sportivul antrenat la CSU Suceava de Ioan Zanfirache a inceput deja pregatirile pentru Campionatele Europene de sala ce vor avea loc in perioada 3-5 martie, la Belgrad, unde tinteste aurul la aruncarea greutatii.

Important este ca sunt sanatos si ca am depaşit problemele medicale, sper si îmi doresc sa nu mai am parte de accidentari. Nu stiu înca exact programul pentru aceasta iarna, dar acum sunt în cantonament la Suceava si ma pregatesc pentru Europenele de sala. Tintesc cât mai sus, vreau sa câstig aurul acolo”, a declarat Andrei Gag pentru www.csmarad.ro.

Gag vrea sa inceapa in forta noul ciclu olimpic, dupa ce la Rio de Janeiro a ratat de putin calificarea in finala. Sportivul de la CSU Suceava si-a mai fixat si o tinta pentru 2017. “Mi-am propus sa depasesc baremul de 21,5 metri. Tot in acest an, au loc si Campionatele Mondiale in aer liber, unde mi-am propus sa obtin un rezultat cat mai bun”, a precizat Andrei Gag.

Andrei Gag a fost desemnat cel mai bun sportiv al judetului Suceava in anul 2016, intr-o ancheta realizata de conducerea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Suceava. Singurul reprezentant al unui club sucevean la Jocurile Olimpice de la Rio, atletul pregatit de Ioan Zanfirache la CSU Suceava a fost vicecampion mondial indoor, medaliat cu aur la Campionatele Europene de aruncari, campion si multiplu recordman national pe parcursul anului trecut.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *