Andrei Ciutac: „Nu s-a stabilit nimic!”

Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Foresta Suceava, Andrei Ciutac, a tinut sa precizeze ca disputarea meciului dintre Foresta Suceava si Steaua Bucuresti la Suceava nu este batuta in cuie.

„Unii cred ca deja este stabilit ca jucam la Suceava, lucru care nu este adevarat. Momentan nu s-a stabilit nimic. Pana luni, cand este data limita, vom anunta oficial locul de disputare a partidei. Facem eforturi ca partida sa se joace la Suceava, insa o decizie definitiva se va lua la sfarsitul acestei saptamani, dupa ce vom clarifica mai multe aspecte legate de organizarea acestui joc. Avem sprijinul domnului primar si al Consiliului Local, insa o decizie vom lua la sfarsitul acestei saptamani”, a precizat Andrei Ciutac.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

4 Comentarii

  1. Stati linistiti, tot la Botosani jucam. Sa nu ne facem sperante prea mari ca jucam pe Areni, dupa cum a spus si Goian mai sunt si alte lipsuri la stadion in afara nocturnei. Sanse minine din pacate 🙁

  2. TOTI SUPORTERII AM ASTEPTAT DE 15 ANI UN ASEMENEA MECI. DACA MECIUL NU SE VA DISPUTA LA SUCEAVA VA FI O MARE DEZAMAGIRE.PRIN DISPUTAREA PARTIDEI IN ALTA LOCALITATE SCADE SERIOS SANSELE NOASTRE DE CALIFICARE PENTRU CA NU VA FI UN PUBLIC CA LA SUCEAVA CARE SA IMPINGA ECHIPA DE LA SPATE.TOTUSI SPERAM CA MECIUL SA AIBA LOC LA SUCEAVA UNDE STEAUA VA AVEA VIATA GREA.HAI FORESTA!!!..HAI SUCEAVA!!!HAI BUCOVINA!!!

  3. In primu rand as vrea sa ii transmit domnului Goian multa sanatate lui si familiei sale , si in legatura cu fotbalu nu ar fii corect de noi care am fost alaturi de echipa la fiecare meci de acasa si unele din deplasare cu eforturi mari !

  4. asa e ca n-ati invatat nimic din ce au oferit oamenii de fotbal in Suceava pana acum? de ce sunteti atat de creduli?
    de ce suntem atat de usor de prostit?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *