Andrei Ciutac: “Încă nu am ajuns la un consens cu antrenorul Florentin Petre”

Andrei Ciutac, presedintele-executiv al Forestei, a declarat ca gruparea suceveana nu a ajuns inca la un consens cu Florentin Petre in privinta prelungirii contractului de antrenor. “Daca nu ne vom intelege, vom cauta o alta varianta de antrenor”, a anuntat Andrei Ciutac la Sport Total FM.

Oficialul “galben-verzilor” urmeaza sa anunte la sfarsitul acestei saptamani numele primilor sase jucatori pe care Foresta ii va transfera in perspectiva intaririi lotului pentru viitorul sezon. “Am luat legatura si cu jucatori care evolueaza in Liga a II-a pentru a-i aduce la Foresta. Ne dorim promovarea la finalul viitorului sezon, mai ales ca Primaria ne-a aprobat un buget de 800.000 de lei doar pentru turul viitorul campionat. Echipa nu a ajuns insa in Liga a III-a din cauza problemelor financiare, ci din cauza faptului ca jucatorii adusi pe parcursul sezonului trecut nu s-au ridicat la nivelul Ligii a II-a”, a spus Andrei Ciutac la „Fotbal la matineu”.

Foresta se va inscrie in campionat abia dupa 20 iulie. “Nu am depus inca hartie la Federatie pentru noul sezon, deoarece asteptam sa vedem daca se elibereaza locuri in Liga a II-a”, a spus presedintele “galben-verzilor”.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Andrei Ciutac: “Încă nu am ajuns la un consens cu antrenorul Florentin Petre”"

  1. Stam din nou la pomana FRF-ului ? Nu cumva noua varianta de antrenor pe care o vom cauta e Tudoreanu ? NIMIC NOU SUB SOARE ?!?!?!

  2. Pomanagiilor,plescarilor, stati mereu cu mana intinsa,poate ii cade cuiva casul din gura ca sa il bagati la stomacel.Jucati fotbal nu stati cu mana intinsa la nesfarsit

  3. La cum se prezintă situația de la Foresta în acest moment, echipa are șanse mai mari sa retrogradeze în Liga a IV-a, decât sa promoveze în Liga a II-a.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*