Andrei Ciutac: „Important este să trecem cât mai repede peste linia retrogradării”

Andrei Ciutac, cel care a preluat din aceasta saptamana functia de presedinte-executiv al Forestei, a declarat ca obiectivul imediat al echipei este sa treaca peste linia retrogradarii in clasament. “Avem un singur punct dupa sapte etape si trebuie sa facem in asa fel incat sa nu ne rupem de plutonul din fata noastra. Important este sa trecem cat mai repede peste linia retrogradarii. Nu ne va fi usor, pentru ca, desi am incercat sa aducem jucatori care sa faca fata nivelului Ligii a II-a, nu s-a facut o pregatire de vara asa cum trebuie, iar echipa sufera deocamdata la capitolul omogenitate. Sunt convins insa ca, in cel mai scurt timp, vom avea un progres vizibil si vor aparea si rezultatele”, a declarat Andrei Ciutac.

Cer rabdare din partea publicului sucevean

Andrei Ciutac a facut in acest sens un apel la rabdarea publicului sucevean. „Stim ca asteptarile publicului sucevean sunt foarte mari. Lumea vrea rezultate, dar lucrurile bune se construiesc in timp. De aceea apelam la rabdarea supporterilor. Sunt convins ca nu-i vom dezamagi, iar rezultatele vor aparea in curand. De altfel, jucatorii, prin prestatia lor si prin rezultate, sunt singurii care pot aduce lumea la stadion. Fiind un cunoscator al fenomenului, cred ca publicul sucevean face in acest moment diferenta intre o echipa care isi doreste sa castige, dar nu reuseste din anumite motive, si o echipa delasatoare”, a spus Ciutac.

La randul sau, noul vicepresedinte al Consiliului de Administratie, Mihai Ungurian, a tinut sa multumeasca autoritatilor locale, care se pregatesc sa finanteze pana la finalul anului echipa de fotbal cu suma de 1.000.000 de lei. “Tinem sa multumim pe aceasta cale domnului primar si Consiliului Local ca ne-au sprijinit prompt in toate demersurile pe care le-am facut. Suntem convinsi ca vom benefia de acelasi sprijin in continuare. Avem increderea ca toata comunitatea se va implica in momentul in care vor veni si rezultatele. Deocamdata suntem in faza construirii unei echipe omogene, care sa ocupe un loc cat mai fruntas in campionat. Vom avea nevoie insa de timp, de incredere si mai ales de sustinere. De aceea, asteptam ca publicul sa fie in numar cat mai mare alaturi de echipa. Sunt ferm convins ca impreuna vom reusi sa facem tot ceea ce ne-am propus aici la Suceava”, a declarat noul vicepresedinte Mihai Ungurian.

In urmatoarea runda a Ligii a II-a, Foresta va primi sambata, cu incepere de la ora 11.00, pe stadionul Areni, vizita celor de la CS Mioveni.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Andrei Ciutac: „Important este să trecem cât mai repede peste linia retrogradării”"

  1. Mult succes! Si sa speram ca in curand vom avea si rezultate.Am toata increderea ca echipa va face tot posibilul sa castige si meciul de sambata.Hai Foresta!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*