Analiza pe 2009

La sediul Direcţiei pentru Sport a judeţului Suceava a avut loc Şedinţa de analiză a activităţii pe anul 2009 a DJS Suceava şi a cluburilor departamentale ale Agenţei Nationale pentru Sport ş Tineret.

În cadrul conferinţei, primii care au luat cuvântul au fost directorul coordonator al Clubului Sporturilor de Iarnă Vatra Dornei, Octavian Pungovschi şi directorul CSM Suceava, Valerică Gherasim. Cei doi conducători au prezentat cele mai importante realizări ale sportivilor, dar şi împlinirile pe linie de organizare şi infrastructură.

“In afara de rezultatele sportivilor, mai avem alte doua motive de satisfactie. Primul este ca am reusit sa realizam cea mai modesta pista de bob si skeleton, o investitie realizata de Ministerul Tinerului si Sportului in aceasta toamna. Al doilea motiv de satisfactie ar fi faptul ca am reusit impreuna cu cativa sponsori generosi sa organizam Campionatul National de sanie pe pista naturala”, a declarat Octavian Pungovschi.

“Ne-am straduit sa asiguram tuturor sportivilor minimul necesar pentru a-si desfasura activitatea. Am fost la zi cu plata indemnizatiilor, cu premierile. Mai mult, am adus imbunatatiri bazelor sportive care sunt in grija noastra, unele au fost reabilitate chiar si in proportie de 90%, ma refer la terenul de rugby si la sala de volei”, a spus, la randul sau, directorul CSM Suceava, Valerica Gherasim.

Valerică Gherasim a adăugat că cele 10 secţii ale clubului beneficiază de un sprijin consistent din partea Primăriei: “Fara sustinerea Primariei si chiar fara cea a Consiliului Judetean multe sectii nu si-ar putea desfasura activitatea. Aici ma refer in primul rand la echipa de rugby, echipa de volei, de hochei, la box , dar si celelalte sectii ca atletism si lupte.”

La întrunire au fost prezenţi şi reprezentanti ai Prefecturii, Inspectoratului Şcolar, Poliţiei şi Jandarmeriei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *