Ana Maria Prodan: „Mă tem”

Preşedintele clubului CS Buftea, Ana Maria Prodan a vorbit în exclusivitate pentru GazetaSV despre meciul pe care formaţia ilfoveană îl va disputa sâmbătă pe Areni.

“Vin să câştig, evident. Într-adevăr, echipa Sucevei este din ce în ce mai puternică, are o mentalitate de învingător. Sincer mă tem pentru echipa mea, dar cel mai bun să câştige” a mărturisit Ana Maria Prodan.

Fosta impresară a evitat să dea un pronostic în ceea ce priveşte echipa care va părăsi eşalonul secund la sfârşitul acestui sezon.

“Încă se mai joacă. Nu pot să spun că Cetatea Suceava sau Ştiinţa sau altcineva va retrograda… Încă se mai joacă şi se poate întâmpla orice. Oricum, nu îmi place să mă gandesc la asta. Îmi place să mă gândesc la lucruri frumoase. În ceea ce priveşte desfiinţarea Progresului, consider o problemă mare faptul că nu a putut fi susţinută o aşa echipă. Păcat, mare păcat că nu s-au găsit oameni care să o sprijine. Este un lucru de neiertat faptul că nu i s-a permis echipei să joace pe terenul din Cotroceni. Conflictul de interese şi toate schimbările de la conducere au dus la acest lucru tragic. Ştiu că suntem într-o perioadă de criză şi totul costă, dar sunt convinsă că se puteau găsi banii necesari. BNR putea să o finanţeze măcar până se găseau oamenii potriviţi”, a declarat pentru GazetaSV, Ana Maria Prodan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ana Maria Prodan: „Mă tem”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*